Wishlist

Česta pitanja i odgovori

RADNO VRIJEME TRGOVINA

RIJEKA:   PON-PET 11:00-19:00; SUB 09:00-15:00

SPLIT:     PON-PET 09:00-20:00; SUB 09:00-18:00

ZAGREB: PON-PET 09:00-20:00; SUB 09:00-18:00

KAKO REKLAMIRATI ROBU?

Reklamacija robe rješava se u zakonskom roku od 15 dana, osim u slučaju ispitivanja robe u ovlaštenoj instituciji. 

KAKO PROVJERITI DOSTUPNOST ARTIKLA?

Nakon odabira artikla, označi se tražena veličina i odabere prodavaonica. Potrebno je upisati e-mail adresu na koju u roku od 24 radna sata stiže odgovor na traženi upit.  Radno vrijeme prodavaonica možete provjeriti na naslovnici u rubrici "ČESTA PITANJA I ODGOVORI"

KOJI JE ROK ZA ZAMJENU ROBE U TRGOVINI?

Zamjena nekorištene robe bez materijalnih nedostataka moguća je isključivo uz predočenje računa i deklaracije. Robu je moguće zamijeniti za robu iste ili veće vrijednosti i to po trenutno važećim cijenama robe. Zamjena robe kupljene u prodavaonici moguća je isključivo u istoj u kojoj je i kupljena.

KOJE SU MOGUĆNOSTI PLAĆANJA U DIESELOVIM TRGOVINAMA?

Plaćanje je moguće gotovinom, svim kreditnim karticama i Maestro karticama.  Moguće je iskoristiti Tax Free uslugu na kupnju preko 750,00 kuna.

KAKO POSTATI ČLAN DIESEL KLUBA?

Članom Diesel kluba može postati svaki kupac koji u autoriziranoj maloprodajnoj Diesel prodavaonici u neprekinutom periodu od 6 mjeseci ili kraćem ostvari kupnju u iznosu od 6.000,00 kn popuni pristupnicu i preda uz pristupnicu originalne maloprodajne račune bilo koje prodavaonice Diesel ovlaštenoj osobi u bilo kojoj prodavaonici, čime dokazuje ostvarenje gore navedenih uvjeta.

KOLIKO ČESTO DOLAZE NOVI MODELI U TRGOVINE?

Diesel ima dvije velike sezonske kolekcije proljeće-ljeto i jesen-zima.

Unutar sezonske kolekcije postoje 4 isporuke robe.

Sezona proljeće ljeto počinje preview isporukom u prosincu prethodne godine. Nastavlja se nakon perioda sniženja sredinom siječnja. Nakon toga nove 3 isporuke stižu u dućane u prosjeku svaka 3-4 tjedna.

Sezona jesen zima počinje preview isporukom u srpnju tekuće godine. Sljedeće 3 isporuke dolaze u prosjeku svaka 3-4 tjedna počevši od 20-og kolovoza.

ŠTO ZNAČI PREVIEW ISPORUKA?

To je isporuka nove robe unutar postojeće sezone kao najava novoj sezoni.