DIESEL SLAVI KINESKU NOVU GODINU S LIMITIRANOM KOLEKCIJOM POSVEĆENU GODINI VOLA

Povodom kineske godine vola, koja započinje 12. veljače 2021. godine, DIESEL lansira unisex kapsulnu kolekciju nadahnutu atletskim duhom, pritom spajajući košarkaški stil i techno glazbu.

Motiv VOLA satkan je u obliku ilustracije, aplikacije ili je kromiranog izgleda. Vizuali se oslanjaju na vibrantne boje, prekrivene snažnim printovima kako bi se dobio izražajan grafički efekt.

DIESELov DNA traper, provlači se kroz kolekciju a najznačajniji stilovi D-KRASS i D-RIFTY tretirani su smanjenom uporabom kemikalija do 50% i smanjenom uporabom vode do 40%, u usporedbi s konvencionalnim metodama.

Efekt stonewash kreiran je pomoću procesa u kojem strojevi rekreiraju tradicionalne efekte prilikom pranja, dok se pomoću lasera dobivaju slučajne abrazije i iznošeni detalji.

Svaki komad trapera ima specijalnu kožnu zakrpu s detaljem VOLA koja se nalazi na liniji struka.

Kolekcija uključuje seriju jakni, hoodieja, majici, sportskih haljina s grafičkim printom VOLA u abstraktnoj kromiranoj cyberpunk ikoni ili podebljanim dinamičkim slovima “BRAVE CNY 2021”.

Prisutna je i serija modnih dodataka, ruksak s lažnim krznom te u crnoj boji, torbe, tenisice, šilterice, čarape, bokserice i nakit.