Diesel trgovina u pariškoj ulici Saint Honoré

Diesel donosi svoj duh odvažnog identiteta, individualizma, slobode i bunta u povijesnu ulicu Saint-Honoré, pridružujući se najprestižnijim modnim i luksuznim kućama u jednoj od najpoznatijih trgovačkih destinacija na svijetu. Smješten na adresi 223, Rue Saint-Honoré, prostor predstavlja najviši izraz modnog i dizajnerskog stava brenda pod kreativnim vodstvom Glenna Martensa, čija je odvažna vizija ponovno oživjela Diesel za novu generaciju.

Definirana ikoničnom, grafičkom primjenom Diesel crvene boje i industrijskih metalnih reklamnih ploča, trgovina predstavlja najekspanzivniju i najsnažniju interpretaciju nedavno lansiranog koncepta maloprodajnog dizajna koji povezuje Dieselovu globalnu flotu trgovina.

Dekorativno sidro trgovine nadahnuto je jumbo plakatima koji slave vintage Diesel reklame, poput onih koje su se protezale duž legendarnih američkih autocesta poput Route 66. Da bi se unutra unio sirovi duh ceste, zidovi su prekriveni pločama od neobrađenog čelika zakovanim zakovicama, kao da su jumbo plakati bili uništeni, prenamijenjeni i preokrenuti. 1DR torbe prikazane su u impresivnoj prostoriji koja je vrlo Instagrammable, gdje odvojeni zidovi reklamnih panoa daju proganjajuću, višeslojnu auru nostalgije i modernosti. Tretman odražava Glennov prepoznatljiv motiv zanatskog dizajna koji se prikazao na njegovim revijama.

Crvena soba, odvažna monokromatska komora okružena lakiranim zidovima u Diesel crvenoj boji, posvećena je traper kolekciji, srcu brenda. Crveno stubište i dizalo vode na kat, gdje se raspoloženje mijenja. Teksturalni zidovi sa štukaturama izgleda kokica i izloženi stropovi s visećim rasvjetnim kutijama i prozorima s vodoravnim roletama (ili žaluzinama) evociraju minimalistički studijski prostor za mušku i žensku kolekciju, cipele i torbe.

Trgovina Paris Rue Saint-Honoré Diesel posebno je odredište, prilika da iznenadite i privučete klijente Dieselovim najmoćnijim vizualnim jezikom. Kapsulna kolekcija solariziranog trapera bit će dostupna isključivo u trgovini. Definirana suncem izblijedjelog trapera i lomljenim printom metalne folije, kapsula se sastoji od Track Denim majice s kapuljačom i odgovarajućih traper hlača, majice kratkih rukava, majice i majice s ovalnim D amblemom na prsima, solariziranih traper čizama i nove verzije 1-DR torbe.