Pravne napomene

Uvjeti korištenja
Svako korištenje www.ng-prom.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka N.G.PROM d.o.o.

Ova web stranica nije za djecu i nećemo prikupljati osobne podatke osoba ispod 18 godina. Ako imate ispod 18 godina zamolite roditelje da koriste ovu stranicu ali da ne šalju Vaše osobne podatke.

N.G.PROM d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.ng-prom.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. N.G.PROM d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.ng-prom.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima N.G.PROM d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. N.G.PROM d.o.o. nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzimaju nikakvu odgovornost za takve informacije. N.G.PROM d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Sve informacije, ideje, vizuali, fotografije, glazbeni i ostali materijali koji su poslani na ovu stranicu ne smatraju se zaštićenim i kao takvi mogu se slobodno koristiti na ovoj stranici. Poslavši gore navedene materijale dajete pravo N.G.PROM d.o.o. da koristi te informacije bez plaćanja naknade kao i garanciju da ti materijali nisu vlasništvo treće strane. N.G.PROM d.o.o. ne može biti odgovoran za štetu, gubitke i troškove, uključujući troškove odvjetnika i Suda, koji bi mogli proizaći iz korištenja navedenih materijala.

Korištenjem ove stranice prihvaćate nadležnost zakona Republike Hrvatske i nadležnost Trgovačkog Suda u Zagrebu u slučaju mogućih sporova.

Privatnost
N.G.PROM d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na našu online stranicu i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti N.G.PROM d.o.o. bit će objavljena na ovoj web stranici.