The New Brave: Diesel Prefall 2022 kolekcija

Only The Brave: je mantra koja pokreće Diesel od njegovog osnivanja 1978 godine. 

Za kolekciju Prefall 2022 Diesel redefinira svoju definiciju te hrabrosti. Ovo je kolekcija koja je neuredna, individualna i prekrasna poput osobe za koju je stvorena: New Brave.

The New Brave je prljavog uma i čiste savjesti s dušom koja je sexy, aktivna, nekonvencionalna i radikalna. Prihvaćajući svaki aspekt naše humanosti, New Brave je istovremeno posvećena užitku, napretku i provokaciji.

Neočekivana Haljina – Hero Model

Složen i jednostavan, ormar New Brave-a funkcionira kao alat za samoizražavanje i kao portal za ojačavanje identiteta.

Temelj sezone – kao i svake iduće sezone su: Diesel essentials i Diesel Library. Održivo proizvedeni i izrađeni da traju to su komadi na kojima ćete uvijek iznova graditi svoj izgled.

Ključni kodovi Diesel-a su rekonfigurirani i obnovljeni.

Traper postaje postmoderan na fluidnim košulja-haljinama, suknjama, torbama, hlačama i košuljama s denim printom trompe l’oeil. Pojedini komadi su u miješanom materijalu s “pravim” traperom.

Komadi od čistog trapera su slojeviti s dodanom teksturom kroz izgled – dvostruko izlizanih rubova na džepu ili struku ili fleksibilno povezanim umetkom u ispranoj crvenoj ili bijeloj boji. Ovaj način razmšljanja o meta traperu proširen je i na večernje predmete, traperice od miješanih materijala i muške jakne.

   

Dieselov temeljni natpis, veliki logo preokrenut je i rekonfiguriran te tiskan na puloverima od vune iz održivih izvora te na jakni nosivoj na dvije strane. Klasični logo se vraća na super sjajnim jaknama nosivim na dvije strane te unutar podstave na pletivima i džerseju dok se svježe predstavljen Diesel „D“ krug pojavljuje na rezanim topovima, remenima i cipelama.

 

Također Dieselov dijalekt nekonformističkog napuštanja deklariran je putem karakternog retrofuturističkog kaleidoskopa koji obuhvaća više cool subkulturalnih fraktala.

 

Post-military kamuflažni dizajn za ljubav a ne rat je izdvojen i raspoređen u više formacija; pleteni šifon, osnovni sloj, na jakne pa čak i uz obrub čipke, umjetno krzno i traper. Komadi s uporištem u rave-u izvrću ironično pojačnu igru na suvremenom fetišu na modne monograme – s Dieselovim mega monogramom i slojevitom psihodeličnom anomalijom i nepravilnim nekonformističkim siluetama.

 

Puloveri i parke od flisa za muškarce imaju simbole planine dok je temelj ključnog izgleda klasičan izblijeđeni Canadian tuxedo sa srebrnim premazom koji se ljušti na pojednim mjestima ( pell-off efekt).

 

Novitet kod obuće su cipele i sandale sa kamuflažnim i digitalnim printom, iz kolekcije koja se kombinira s njima, inovativne hibrid tenisice-čizme Kiko te sling-back cipele s „D“ logom od trapera ili satena.

Odvažni modni dodaci uključuju nove 1DR torbe u materijalima koji uključuju zrcaljenu kožu i najlon: zajedno s muškim remenima nosivim na dvije strane, torbe preko ramena i boce za vodu, sve navedene kategorije su izrađene iz certificiranih odgovornih recikliranih materijala.

Diesel Prefall 2022 progresivno resetira paradigmu kuće kako bi zadovoljila zahtjevima The New Brave-a; biti odgovoran, buntovan i neodoljiv.