Zakoračite u urbani svijet u Diesel uniformi s vibrom 90-ih !

Razdoblje 90-ih posebno je vidljivo  u ženskoj kolekciji: zamislite film Clueless s vibeom loše djevojke. Ponuda pršti bojama od jakih printova do svijetlih boja na svestranim siluetama do fitted hlača te cvjetnim uzorkom.

Forme variraju od uskih do oversized i drapiranih. Prisutne su skinny cargo hlače  te široke nogavice s vidljivim zakrpama.

Cvjetni print na majicama, majice s kapuljačama i univerzalne jakne su STATEMENT odjevni artikli u isporuci za proljeće.

Traperice za proljeće dolaze u širokom kroju i nogavicama s manšetama. Kombinezoni zajedno s patchwork mini suknjom, traperice trapez kroja i jakna zaokružuju ponudu.

D-CONCIAS je novi model i sezonski must have: direktno iz Dieselove arhive, D-CONCIAS su prve ženske traperice dizajnirane od samog Renza Rosso-a redizajnirane na suvremen način u sezonskim bojama te mramornoj i ljubičastoj boji.

Paleta boja? Zabavna i živahna uključujući svijetlo ružičastu, ljubičastu, zelenu nasuprot crnim, mornarsko plavim i sivim tonovima.

Muška kolekcija također je klasična ali s više izmiješanim senzibilitetom. Inspiracija ovdje uključuje dugovječni DIESEL potpis, poput motokrosa, on-the-road i utility tematiku. Sve zajedno spojeno je u dekonstruiranu estetiku i stvoren je novi sezonski look.

Snažne grafike, tie-dye tretmani i zakrpe su međusobno povezani. Značajni odjevni komadi sezone su: kožna motokros jakna sa snažnim color blockingom ( u kombinaciji s uskim hlačama) te klasična plava svestrana jakna s trapericama prskane bojom.

Po prvi put DIESEL ulazi u kategoriju održive obuće – s tenisicama Clever dostupnim u muškoj i ženskoj kolekciji. Gornjište je izrađeno od održivog trapera a potplatama od recikliranih materijala.

Torbe su upečatljive, nabrijane s grafikama kako u ženskom tako i u muškom asortimanu.

Pogledajte LOOKBOOK!